Barion Pixel

Könyvek tízezrei a bolti árnál jelentősen olcsóbban!

Könyvesboltunkban több száz új megjelenésű könyv 25-30% online kedvezménnyel rendelhető.

A legújabb könyvek mellett ritkaságok és régebbi kiadású, nehezen beszerezhető könyvek is megtalálhatók.

Sikerlista 23. helyezett

Rita Falk

2920 Ft

3990 Ft


A niederkaltenkircheni Eberhofer-házban alaposan a feje tetejére áll az élet, amikor Nagyi bejelenti, hogy sok évtized kemény munkája után immár csak pihenni és szórakozni szeretne, a háztartást pedig vezesse tovább más. Miközben a család az első sokkból próbál felocsúdni, a falu élén is változás történik: a síbalesetet szenvedett polgármester helyett átmenetileg Susi ül be a főnöki székbe, ugyanolyan alaposan felforgatva a hivatal életét, ahogyan Nagyi tette a családéval. S ha mindez még nem lenne elég megpróbáltatás Franznak, ott van még az aranyfog is, amelyet egy nyugdíjas geológus talált a szántóföldön, s amelyről Liesl Mooshammer határozottan állítja, hogy a hetek óta ismeretlen helyen tartózkodó helyi nagygazda, Lenz Steckenbiller szájában látta utoljára… Rita Falk az Eberhofer-sorozat 11. kötetében is a megszokott morbid-fekete humorral folytatja a testestül-lelkestül bajor rendőr nyomozásainak történetét. ..

Sikerlista 26. helyezett

Magyary Ágnes

3290 Ft

4499 Ft


Magyary Ágnes fantasztikus fordulatokban gazdag regényében egy székelyföldi faluban furcsa biciklis idegenre figyelnek fel a helyiek, aki cilinderben, napszemüvegben, biciklisnadrágban és frakkban ül a drótszamáron, azonban a frakk alatt nem visel semmit. És ha ez nem lenne elég, még megáll az idő is, amely az 1700-as évek óta amúgy is csak araszolgatott errefelé. A falusiak megrémülnek, azt hiszik, az ördöggel van megint dolguk, aki már korábban is járt ezen a vidéken. Magyary Ágnes karneváli regényében helyben és időben vagyunk, pontosabban szabadon utazunk korok, tájak és figurák között a történelmi Magyarország kulisszái és legendáriumai között. Az egyik pillanatban még a 18. században járunk, aztán 1849 után, majd pedig Ady Endre korában. A szerző a történelem állandóságaival és variációival ugyanúgy játszik, mint az olvasó kíváncsiságával és fantáziájával, vagy éppen az archaikussal és a posztmodernnel. Az irodalmi utaláshálókban is gazdag szöveg mögül pedig kirajzolódik Közép-Európa jellegzetes, groteszk, mágikusan realista életvilága, sorsközössége. Mintha Gabriel García Márquez és Esterházy Péter írásművészete találkozna valahol Csíkban. ..

Sikerlista 28. helyezett

Linda Chapman

1590 Ft

1990 Ft


Hiszel a varázslatban?Maja és a barátnői igenis hisznek benne. És amikor találkoznak a csillagállatokkal, varázslatos kalandokba csöppennek!Maja nővére egy ideje szörnyen furán viselkedik. A csillagbarátok sötét bűbájt sejtenek a háttérben. Vajon a három lány varázsereje segíthet rajta?A csillagbarátok következő kalandjáról a Vigyázz, mit kívánsz! című kötetben olvashatsz. ..

Újdonságok olcsóbban